Mijn Communities
Help
Martijn_Gijzen
CONTRIBUTOR **

HR You APP: Persoonsgegevens laten lopen via HRSS

Status: Realisatie waarschijnlijk

Collega's

 

Verzoek van onze klant om de persoonsgegevens en dan met name adresgegevens via HRSS te laten lopen. Bij een adreswijziging passen zij handmatig de reiskosten (oa kilometers enkele reis) aan in HR Core. Als er via de app nu een adreswijziging binnenkomt dan zullen zij dat niet zien en zullen de reiskosten foutief zijn.

 

Groetjes

Martijn Gijzen

 

(Namens Tannie van Heeren van Wacker Biotech)

@Tannie van Heeren 

3 Opmerkingen
Marjon van Montfort
CONTRIBUTOR *
door Marjon van Montfort

Dag 

Is dat mogelijk? Wij willen graag de functionaliteit persoonsgegevens op de APP aanzetten. Maar als de wijzing van woonadres niet als melding in HRSS binnenkomt dan missen we de actie wijzigen van reiskosten. Kan dit ingeregeld worden?!?

Marjon van Montfort, HR Intratuin

@Martijn_Gijzen 

Jeroen de Groot
CONTRIBUTOR **
door Jeroen de Groot
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Hi Martijn,

dankjewel voor jullie feedback. De uitdagingen rond deze functionaliteit zijn bekend. Het is onze intentie om het aanpassen van sommige onderdelen van de persoonsgegevens wel via een workflow te laten lopen maar we moeten even goed nadenken over hoe we naar een standaard voor iedereen toe kunnen. Adresgegevens mogen bij sommige bedrijven gewoon door de medewerker worden aangepast zonder dat daar nog een controle op plaats vindt en dat doen we dan liever zonder tussenkomst van self service maar bij een aantal bedrijven vindt er nog een controle plaats en daar wil je wel via self service. Hier moet binnenkort even goed naar gekeken worden.

 

Groeten,

Jeroen

Martijn_Gijzen
CONTRIBUTOR **
door Martijn_Gijzen

Hi Jeroen,

 

Dank je wel voor je terugkoppeling.

 

Groetjes

Martijn