Mijn Communities
Help
RDekker
CONTRIBUTOR **

Vinkje kunnen aanzetten tbv loonstrook automatisch mailen medewerker

Status: Ingepland

Wij merken vaak dat het voor een groot aantal medewerkers toch lastig blijkt om in te kunnen loggen op de persoonlijke Selfservice omgeving; autorisatie lukt niet, inloggegevens geraken kwijt, kunnen niet overweg met pc of andere digitale middelen, staat niet voor niets onder bewind, enz. 

Het zou écht enorm fijn zijn wanneer wij in kunnen regelen dat nieuwe salarisdocumenten via een e-mailbericht met bijgevoegd PDF document naar een opgegeven e-mailadres gestuurd worden. Dat wij dit dus kunnen aanzetten voor de medewerker.

 

RDekker_0-1703234585746.png

 

3 Opmerkingen
door Harro Bleijenberg
Status changed to: Status: Ingepland

Hallo,

 

Wij hebben goed nieuws voor je. Met de uitfasering van het oude YouForce portaal en de go-live van het nieuwe portaal, mijn.youserve.nl gaat de functionaliteit van het mailen van de salarisstrook verplaatst worden naar HRCore & Payroll. Wij weten nog niet precies wanneer deze functionaliteit live gaat, maar dat zal ergens in de zomer van 2024 zijn.

 

De veld kan dan automatisch aangezet worden en HR Professional dan het veld dan ook aanpassen.

 

De vraag is wel waarom gebruiken de medewerkers niet gewoon de YouServe app voor het bekijken van de salarisstrook? Dit is vele male veiliger dan het versturen van een salarisstrook via een bijlage bij een mail. Zie https://www.youserve.nl/youserve-app/

 

Gr, Harro Bleijenberg

RDekker
CONTRIBUTOR **
door RDekker

@Harro Bleijenberg  Dat is super goed nieuws, bedankt! 

HansGe
VISMA
door HansGe

-Stuurgegeven in de PayrollBusiness/HRCore  , zodat dit niet in het Portaal hoeft te worden geactiveerd . 

-Mogelijkheid dit automatisch te activeren (stuurgegeven) bij een uitdienst melding ( in verband met  PortaalToegang blokkade bij uit dienst)