Mijn Communities
Help

Youforce Portaal

05-08-2021 15:52 (Bijgewerkt op 12-01-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 523 Weergaven

Doelbinding

Deze applicatie biedt de gebruiker toegang tot de Youforce applicaties die de betreffende organisatie afneemt.

De organisatie wijst minimaal één persoon aan als beheerder van de applicatie. Via de module Portaalbeheer kan de beheerder individuele gebruikers toevoegen of verwijderen, gegevens aanpassen en tevens wachtwoorden en e-mailadressen beheren. Deze gegevens worden bewaard in de applicatie User Management en niet in deze applicatie.

Bewaartermijnen

De bewaartermijn van het gebruikersaccount van deze applicatie wordt vastgesteld door de werkgever. De gebruiker blijft toegang houden tot een (instelbaar) aantal maanden na uitdiensttreding. Het gebruikersaccount is daarna op elk gewenst moment te blokkeren, waardoor de gebruiker de applicatie niet meer kan gebruiken. Het verwijderen van het account is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Recht op vergetelheid

De beheerder kan handmatig de gebruikers(accounts) verwijderen via Individueel gebruikersbeheer of via de wizard Groepsgewijs gebruikers verwijderen.

Toegang tot gegevens

De persoonsgegevens die deze applicatie gebruikt zijn opgeslagen in de applicatie User Management. Daar zijn de persoonsgegevens uitsluitend toegankelijk voor beheerders met autorisatie voor gebruikersbeheer.

Als beheerders geen toegang meer mogen hebben tot gebruikersbeheer, kan een andere beheerder of het master account de expliciete autorisatie voor dit onderdeel verwijderen.

Waar gaan persoonsgegevens naar toe?

Intern

Deze applicatie verstrekt geen persoonsgegevens aan andere Raet applicaties.

User Management verstrekt persoonsgevens aan andere Youforce applicaties. Dit zijn persoonsgegevens als het privé of zakelijk e-mailadres om salarisstroken naar de medewerker te kunnen mailen.

Externe partijen

Deze applicatie verstrekt géén persoonsgegevens aan externe partijen.

 

Publishing Date: 2/28/2019
Medewerkers