Mijn Communities
Help

Onderhoud Flex Benefits op 9 mei 2024 na 18:00 uur

door André Visschers

Op donderdagavond 9 mei is Flex Benefits na 18:00 uur korte tijd niet beschikbaar wegens onderhoud. We gaan een release installeren die de volgende aanpassingen bevat:

 

Stekkermelding wanneer een medewerker niet aanwezig is in Flex Benefits

Melding

Een medewerker is onlangs in dienst gekomen van een organisatie. De medewerker is geautoriseerd voor MijnYouforce en Flex Benefits. De medewerker opent MijnYouforce en klikt op de link naar Flex Benefits. Flex Benefits toont dan de stekker-afbeelding met de foutmelding:  "Er is een fout opgetreden bij het uitvoeren van de autorisatie".

Oplossing

We hebben de meldingen, die getoond worden als de gegevens in Flex Benefits niet compleet zijn, verbeterd.

Als de medewerker nog niet aanwezig is in Flex Benefits, dan toont het programma de melding: "Er zijn geen gegevens aanwezig in Flex Benefits voor uw dienstverbandnummer <persoonsnummer/dienstverbandnummer>".

Stekkermelding wanneer de salarisgegevens van een dienstverband niet aanwezig zijn in Flex Benefits

Melding

Een medewerker is onlangs in dienst gekomen van een organisatie. De medewerker is geautoriseerd voor MijnYouforce en Flex Benefits. De medewerker opent MijnYouforce en klikt op de link naar Flex Benefits. Flex Benefits toont dan de stekker-afbeelding zonder een tekst.

Oplossing

Dit gebeurde als de persoonsgegevens van de medewerker / het dienstverband wel aanwezig waren in Flex Benefits, maar als de salarisgegevens uit Payroll Gemal nog niet aanwezig zijn.

In dit geval moet Flex Benefits geen foutmelding tonen. 

De functie voor het openen van Flex Benefits is verbeterd. Als de salarisgegevens nog niet aanwezig zijn dan wordt het dashboard van Flex Benefits gewoon geopend. Als de medewerker het keuzevenster van een doel opent, dan toont Flex Benefits een rode melding: "Uw uurloon is nul. U kunt geen keuzes maken."

Stekkermelding wanneer het flexpakket geblokkeerd is in Flex Benefits

Melding

De beheerder van een organisatie heeft het flexpakket geblokkeerd, omdat de medewerkers op dit moment geen gebruik mogen maken van Flex Benefits.

Een medewerker opent MijnYouforce en klikt op de link naar Flex Benefits. Flex Benefits toont dan de stekker-afbeelding met de foutmelding:  "Er is een fout opgetreden bij het uitvoeren van de autorisatie".

Oplossing

In dit geval moet Flex Benefits geen foutmelding tonen over de autorisatie.

De functie voor het openen van Flex Benefits is verbeterd. Als de beheerder het flexpakket van de medewerker heeft geblokkeerd, dan toont het programma de melding: "U kunt geen gebruik maken van Flex Benefits omdat uw applicatiebeheerder uw flexpakket tijdelijk heeft geblokkeerd".

Beheerder kan een overeenkomst niet openen

Voor organisaties die gebruiken maken van de Flex Benefits workflows

Melding

De beheerder van een organisatie wil een aanvraag van een medewerker goedkeuren in Flex Benefits. Hij opent het venster Beheer > Verwerken keuzes > Goedkeuren keuzes werknemer. Het programma toont de lijst met door de medewerkers ingediende aanvragen. De beheerder wil controleren of een aanvraag aan alle eisen voldoet. Hij selecteert een aanvraag en klikt op de knop Open bijlagen. Het programma toont de lijst met bijlagen bij de aanvraag. De beheerder selecteert de overeenkomst en klikt op de knop Openen. Hij verwacht dat de overeenkomst wordt geopend, maar dat gebeurt niet. Het programma toont de foutmelding "Er is een systeemfout opgetreden".

Oplossing

Er zat een fout in de functie voor het openen van de bijlage. Deze fout is verbeterd.