Mijn Communities
Help

HR Core Business 2021-03

19-02-2021 16:43 (Bijgewerkt op 21-02-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 368 Weergaven

Mededelingen

Online release sessies 

Diverse klanten hebben ons gevraagd om naast de release notes een online release sessie te organiseren, waarin wij de aanpassingen van de betreffende release nader toelichten. Wij geven hieraan graag gehoor.

Zoals reeds in de release notes van februari aangegeven, starten we als pilot in de week na de release een kennissessie van één uur, waarin we de belangrijkste zaken uit de release nader toelichten. Tijdens de sessie besteden we extra aandacht aan de zaken waarvoor je actie moet ondernemen om gewijzigde of nieuwe functionaliteit juist en volledig te gaan gebruiken. Hiermee hopen we de release notes en de acties die bij bepaalde onderwerpen zijn vermeld te verduidelijken.

De eerste release sessie zal plaats vinden op dinsdag 2 maart om 14.00 uur.

Als je hieraan wilt deelnemen, kun je je aanmelden via de Evenementenkalender van Payroll Business.

Nieuwe interface 'Loonstroken naar Dynamic Payslip' nog niet actief 

We zijn bezig met functionaliteit te maken zodat je dynamische loonstroken kunt aanbieden aan je medewerkers. Op dit moment zie je in het scherm Beheer - gegevensuitwisseling - interfaces de nieuwe interface 'Loonstroken naar Dynamic Payslip' al staan. Deze nieuwe interface wordt echter alleen getoond en is nog niet beschikbaar. In de volgende release zullen wij meer uitleg hierover geven. 

Opgeloste meldingen

UPI’s kunnen niet worden ingelezen (2486778)

Melding 

We hebben geconstateerd dat in sommige situaties de UPI niet ingelezen kan worden als bij een medewerker twee geboortedatums in het systeem voorkomen. Dit wordt veroorzaakt door een aanpassing van een geboortedatum per andere peildatum. Voor elke geboortedatum wordt ook een pensioendatum berekend en dit veroorzaakte een foutmelding.

Oplossing

Vanaf de maart release is de code aangepast waardoor UPI's worden ingelezen zonder dat hierbij een foutmelding wordt getoond. Mocht er toch 2 (afwijkende) geboortedatums zijn voor 1 medewerker, dan worden deze datums gekopieerd naar de persoon in chronologische tijdvolgorde.

Actie

Er is geen actie nodig.

Verlof over jaargrens met invoering Wet Wieg (2179372)

Melding 

Als je aanvullend geboorteverlof over 2 kalenderjaren wilt opnemen is dit niet mogelijk omdat het systeem aangeeft dat er onvoldoende saldo is.

Oplossing

Na de release van maart is het mogelijk om aanvullend geboorteverlof over de jaargrens heen op te nemen.

Actie

Als het aanvullende geboorteverlof over de jaargrens nog niet is aangevraagd, dan kan je dit nu wel indienen. Anders is er verder geen actie nodig. 

Contactpersoon 2 wordt niet verwijderd (2441425)

Melding

Indien er vanuit Self Service werd doorgegeven dat er 2 contactpersonen verwijderd moesten worden bij de medewerker leverde dit een uitgevallen mutatie op. 

Oplossing

Na de maart release zal de mutaties voor het verwijderen van een tweede contactpersoon correct worden verwerkt en niet meer in de uitval terechtkomen. 

Actie

Er is geen actie nodig.

Publishing Date : 2/19/2021

Medewerkers
Actieve onderwerpen