Mijn Communities
Help

HR Core Business 2021-07 NL

17-06-2021 20:17 (Bijgewerkt op 21-02-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 445 Weergaven

Opgeloste meldingen

Stamblad medewerker - afronding salaris op één decimaal (2762418 )

Melding

Op het Stamblad medewerker werd het salarisbedrag afgerond met 1 decimaal in plaats van 2 decimalen.

Oplossing

Dit is opgelost. Vanaf deze release wordt het salarisbedrag weergegeven met 2 decimalen.

Actie

Je kunt dit controleren via Medewerker > Medewerker > Stamblad medewerker.

Afgesloten Organisatorische eenheden ten onrechte doorgestuurd naar Portaal (1253731)

Melding

Soms verscheen in het Portaal in het Logboek groepsgewijs gebruikersbeheer de volgende foutmelding: Role assignment Manager not processed: Organizational unit xxxxx not found. Dit kwam omdat de managers van Organisatorische eenheden (OE's) die al waren afgesloten, toch nog voor de afgesloten Organisatorische eenheid werden doorgegeven.

Oplossing

Vanaf deze release worden er geen gegevens van reeds afgesloten OE's meer doorgegeven, zodat deze melding niet meer voorkomt. Het Logboek groepsgewijs gebruikersbeheer is hierdoor overzichtelijker, wat het makkelijker maakt om andere fouten te signaleren. 

Actie

Er is geen actie nodig.

Medewerker werd niet naar Portaal verstuurd (2710118)

Melding

Het synchroniseren tussen de entiteit Persoon en de Medewerker ging niet altijd goed. Een medewerker waarvoor bijvoorbeeld de velden Identity en/of Burgerservicenummer niet waren ingevuld, werd niet gesynchroniseerd met de persoon, waardoor de medewerker niet naar het Portaal werd verstuurd.

Oplossing

Dit is opgelost. De volgorde van synchronisatie van de Persoon naar de Medewerker vindt nu op de juiste manier plaats, zodat de medewerker voortaan wel naar de Portal wordt verstuurd.

Actie

Er is geen actie nodig.

Langdurig ziek en zwangerschapsverlof - veld Datum WVP onjuist gevuld (389486)

Melding

Het berekenen van het veld Datum WVP (Wet verbetering Poortwachter) ging niet goed, als er tussen twee ziekteregistraties een periode van zwangerschaps- en bevallingsverlof zat en hierdoor de tweede ziekteregistratie niet als doorlopend werd gekenmerkt.

Oplossing

Een ziekteregistratie geldt als doorlopend, als de periode van herstel tussen twee ziekteregistraties minder dan 28 dagen is. Voor het bepalen van deze 28 dagen wordt de periode van zwangerschaps- en bevallingsverlof vanaf deze release niet meer meegerekend. Hierdoor wordt de tweede ziekteregistratie in deze situatie voortaan als doorlopend beschouwd, zodat in het veld Datum WVP de juiste datum komt te staan.

Actie

Bij nieuwe ziekmeldingen houdt de applicatie rekening met de periode van zwangerschaps- en bevallingsverlof. Reeds geregistreerde ziektemeldingen worden niet automatisch aangepast. Om de Datum WVP voor deze bestaande ziekmeldingen correct te laten berekenen, moet je de ziekmelding na het zwangerschaps- en bevallingsverlof verwijderen en opnieuw invoeren.

Genereren mailmerge documenten werkte niet meer (2783083)

Melding

In het scherm Adresgegevens medewerker was bij de samengestelde velden voor het mailmergeadres de aanduiding (mailmerge) weggevallen. Daardoor werkte het genereren van mailmerge documenten niet goed meer. 

Oplossing

De aanduiding (mailmerge) is weer toegevoegd aan de volgende velden:

  • Straat/ Huisnummer (mailmerge) (7569)
  • Postcode/ Woonplaats (mailmerge) (7570)
  • Land (mailmerge) (7568)

Actie

Er is geen actie nodig.

Publishing Date : 6/17/2021

Medewerkers
Actieve onderwerpen